Hentec -koneenrakennuksen asiantuntija

Mukava että olet löytänyt blogimme, jonka päätimme pitkän ideoinnin jälkeen toteuttaa. Hentecin ytimessä on teknis-taloudellinen optimointi ja pyrimme blogissamme jakamaan tietoa ja ajatuksia mm. ostajille, tuotekehittäjille, muotoilijoille ja suunnittelijoille siitä, miten voimme auttaa.

Vaikka asiakkaillemme tärkeää on hinta, toimitusaika, tekninen laatu ja moni muu asia, pyrimme herättämään ajatuksia kokonaisvaltaisemmasta optimoinnista, jossa lähtökohtana on usein kokonaan uuden tuotteen suunnittelu.

Miten säästämme painoa ja kustannuksia? Kuinka lisäämme elinikää ja helpotetaan huoltoja? Näihin kysymyksiin pyrimme aina vastaamaan. Tuomme eniten lisäarvoa osallistumalla suunnitteluun heti sen alkuvaiheissa.

Lyhyesti meistä

Hentec on koneenrakennuksen toimittaja ja alihankkija. Meillä on kaksi liiketoiminta-aluetta.
Ensimmäinen perustuu edustamiimme tuotteisiin. Toimimme harvemmin jälleenmyyjänä ja enemmän valmistajan yhteistyökumppanina. Tavoitteenamme on aina tietää enemmän tuotteistamme verrattuna keskiverto jälleenmyyjään. Toimitamme mm. ovat erilaisia laakereita, ruuvitekniikkaa ja laajentuvia pinnatappeja. Tulemme kertomaan lisää näistä tuotteista ja miten niillä voidaan optimoida rakenteita ja koneita.

Toinen liiketoiminta-alueemme on Smart Solutions, jossa autamme asiakkaitamme sekä osakokonaisuuksien teknisessä ja taloudellisessa optimoinnissa että niiden oikea-aikaisessa toimituksessa.


Osakokonaisuuksilla tarkoitamme siis yleensä useasta komponentista koostuvaa kokonaisuutta, missä osat ovat esimerkiksi valmiiksi koneistettu, maalattu ja kokoonpantu asiakkaitamme varten.
Tällä puolella pystymme tekemään sekä paljon että hyvin erilaisia asioita, joten tulemme esittelemään tämänkin toiminnan erillisissä postauksissa.

Pyrimme postailemaan jotain silloin tällöin ja myös esittelemään henkilökuntamme yksi kerrallaan.


– The Hentec group